Ligging

Appartementencomplex De Bimd is gunstig gelegen in het centrum van Veghel en niet ver van uitvalswegen naar de A50. Hiervandaan heeft u een goede verbinding met Eindhoven, Uden en Den Bosch. Tevens is er een busstation op loopafstand. Het Prins Willem Alexander Sportpark is met diverse sportfaciliteiten, zoals een zwembad met sauna en fitnesscentrum, op enkele loopminuten te bereiken. Houdt u van de natuur dan kunt u uw hart ophalen in het nabijgelegen natuurgebied Aa-broeken.

Veghel & omgeving

Het centrum van Veghel heeft een regionale functie met heel veel faciliteiten. U vindt hier meerdere grote supermarkten. Daarnaast heeft Veghel een uitgebreid winkelaanbod. Vanuit uw appartement loopt u zo het gezellige en bruisende centrum in. Hier vindt u talloze mooie winkels en heel veel sfeervolle restaurantjes en delicatessewinkels. In de zomerperiode heeft u de terrasjes voor het uitkiezen.


CHV Noordkade


Een echte hotspot in Veghel is CHV Noordkade. Dit is een industrieel complex in de Oude Haven dat een herbestemming heeft gekregen als kunst- en cultuurcluster. Hier zijn organisaties en bedrijven gegroepeerd op het gebied van kunst & cultuur, food & commercie en horeca & vrije tijd. In CHV Noordkade zijn regelmatig exposities en vindt u een service-bioscoop, de Jumbo food markt en theater De Blauwe Kei.